top of page

søn. 28. aug.

|

Midlertidig møteplass v/Oslo Roklubb

Bli kjent med møteplassen Bærekraftig Bestumkilen.

Bli kjent med aktiviteter som foregår ved møteplassen, lag kunst på asfalten, lær om stedets interessant historie og gi gjerne innspill om nabolaget. Velkommen!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Bli kjent med møteplassen Bærekraftig Bestumkilen.
Bli kjent med møteplassen Bærekraftig Bestumkilen.

Tid og sted

28. aug. 2022, 15:00 – 17:00

Midlertidig møteplass v/Oslo Roklubb, Hengsengveien 9, 0287 Oslo, Norway

Om

Bli kjent med prosjektet Bærekraftig Bestumkilen - en midlertidig møteplass for alle.

Dette er noe av det som skal skje. 

  • 🦋 15.00 - 16.00 NaboPrat - hvordan ser nabolaget vårt ut når vi har nådd bærekraftsmålene? Og hva kan vi gjøre allerede nå? 
  • 📣 16.30 - 17.00 Bestumkilens historie - Tine Faltin, sertifisert Oslo-guide forteller om samarbeid og fortidens kamper om denne plassen.
  • 🚣🏽 15.00 - 17.00 Bli kjent med Oslo Roklubb / Norske Studenters Roklubb sine aktiviteter for voksne og ungdom, få instruksjon på en romaskin eller prøv deg i en robåt på vannet.
  • 🤸🏼🤸🏽‍♀️ Lyst til å prøve deg på freestyle aktivitet på #airtrack? @acropenguinnn fra Monolitten Freestyle hjelper deg!
  • 🔑 15.00 - 18.00 Gratis Kajakkkurs for ungdom 14 - 18 år med Oslo Kayak Tours - 3 timers kurs som gir deg våttkort, med påmeling - i samarbeid med Nabolagsfabikken og SparebankstiftelsenDNB.
  • 👩🏾‍🎨👨🏻‍🎨 Lag fin kunst på asfalten - vi har med kritt!

Vi jobber nå for å få på plass flere aktiviteter for naboer i alle aldre. Ønsker du å bidra? Ta kontakt!

Om prosektet.

⛱  I sommer utvikler vi en midlertidig møteplass i asfaltflaten mellom Oslo Roklubb og vannkanten. Målet er å skape et oppholdssted for alle, i tråd med nabolagets og naturens behov. Bydel Ullern støtter prosjektet, med tillatelse og midler fra Oslo Kommune. Møteplassen er tilgjengelig frem til 14. september, da skal båtene opp på land igjen og lagres her. 

🤩 Naboer i forskjellige alder har engasjert seg og gitt innspill om endringen de ønsker å se. Å bli bedre kjent med mulighetene plassen og aktørene i området tilbyr er noe av det som kommer frem.

Del

Eventinfo: Events
bottom of page