UNG 2030

Det er et stort behov for møtesteder for unge på Skøyen.

Nabolagsfabrikken ønsker å bidra til å styrke unge til å engasjere seg for nabolaget samt å skape samarbeid for å realisere møteplasser og aktivitet for og sammen med ungdom. Målene er å synliggjøre ungdom på Skøyen som relevant stemmer i utviklingen av nabolaget, styrke unge ledere til å være endringen de ønsker å se i verden, samt å invitere alle aktørene som ønsker å være med å skape et godt tilbud til ungdom på Skøyen og Ullern til samarbeid.

Vil du være med i Ung Nettverket?

Vi initierer nå et nettverk av aktører og engasjerte naboer for å dele innsikt, erfaringer, fremtidsdrømmer og ressurser. Sammen former vi fremtiden vår og får til det vi ikke kan få til hver for oss. Vil du være med å utforske problemer og løsninger for og med ungdom, samarbeide i utviklingen inkluderende møteplasser og involvere ungdom som likeverdige aktive naboer?

Hva skjer når?

2021:
InterBridge ledelsesakademi. 15 ungdom deltok på akademiet som varte i 4 dager. God mat og gode vibber på Laboratoriet på Skøyen.
Graffitiworkshop med @konghalvor i jernbaneundergangen i Verkstedveien med Karenslyst Allé. 12 ungdom bidro til å skape verket Skøyen2030.
Fremtidsverksted med InterBridge. Ungdomene skapte flere konsepter for en bærekraftig Skøyen i 2030.

2022:
Samarbeidsverksteder med mål om å skape aktivitet, møteplasser og et varig nettverk for og med ungdom.

Nabolag2030-UNG er finansiert av SparebankstiftelsenDNB.
Prosjektet er initiert av Nabolagsfabrikken som realiserer den med to deltid prosjekt stillinger og samarbeid på tvers av sektorer.

WIXArtboard 1_mail.png
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/2