top of page

lør. 29. mai

|

Utenfor Skøyen Kirke

Nedskalert loppemarked ute

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Nedskalert loppemarked ute
Nedskalert loppemarked ute

Tid og sted

29. mai 2021, 10:00 – 16:00

Utenfor Skøyen Kirke, Skøyenveien 43, 0375 Oslo, Norge

Om

Etter to avlyste loppemarkeder er vi endelig tilbake - nedskalert og utendørs og med ekstra fokus på smittevern, så klart, men gjett om vi gleder oss til ønske velkommen til et av byens triveligste loppemarkeder!

Gjennom fjoråret fikk vi inn lopper, da det fortsatt var håp om å få arrangere marked. Borettslagsryddinger og enkeltinnkomster gjør at vi har masse flott på lager, selv om vi ikke kan hente lopper. Dette skal gi et flott marked, om enn ikke like stort som Peik-loppemarkedet pleier å være.

Det er bra på en måte - vi skal nemlig også passe på at vi kan holde god avstand, ikke være for mange "inne" samtidig og at alle føler seg trygge og glade, slik vi skal på Peik-loppemarked.

Vi har masse flotte sykler og sportsutstyr, bøker og filmer, småelektrisk og kjøkken-saker, en del finlopper, lamper og noe småmøbler. Kom og se selv - gjøre et kupp, og støtt Peik - ditt lokale skolekorps!

Vi satser for fullt igjen til høsten med vanlig innsamling og todagers marked på Skøyen skole. Har du masse flotte lopper på lur - hold på dem gjennom sommeren om dere kan, så er vi klare til å ta imot til høsten!

Lenke til Facebook arrangement

Del

Eventinfo: Events
bottom of page