top of page

tir. 10. mai

|

Skøyen togstasjon. Utgang sørsiden.

Nærtur fra Skøyen med DNT

#SAMMENPÅTUR TIL DØLERUD arrangert av DNT Oslo og Omegn.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Nærtur fra Skøyen med DNT
Nærtur fra Skøyen med DNT

Tid og sted

10. mai 2022, 11:00 – 15:00

Skøyen togstasjon. Utgang sørsiden., 0277 Oslo, Norway

Om

Turbeskrivelse

Gratis busstransport fra Skøyen, Ammerud og Bøler. Turen starter fra Grønmo P-plass kl. 11.30. Fra Parkeringern går vi #sammenpåtur innover i Østmarka på skogsbilvei mot Dølerud i ca 1,5 km. Deretter følger vi blåmerka sti, 900 m inn til hytta. Det er en bred sti, lett kupert med noe røtter og stein. Denne turen graderes som en enkel tur. På Dølerud spiser vi medbrakt matpakke utenfor hytta. Det blir servering av kaffe og te.

Merk: På tilbaketuren vil det være mulighet for å gå en noe lenger tur.

Oppmøte

Skøyen: Skøyen togstasjon. Utgang sørsiden. Tid: Tirsdag kl. 11.00

Se etter turledere med rød T-vest. Alle turdeltagere vil bli hentet med buss på oppmøtestedet. Bussen kjører direkte ut til dagens turterreng i Østmarka. Etter endt tur kjører bussen deg trygt tilbake til utgangspunktet. Retur ca 14.30 fra parkeringen ved Grønmo. Vi håper det er mange turglade mennesker på bussene denne dagen.

Hva man skal ha på seg?

Det varierer med vær, vind og årstid. Mange foretrekker ulltrøye nesten året rundt - kanskje ikke det er så dumt? Uansett er det viktig å kle seg godt og ha på gode sko.  Normal bekledning og en liten sekk for en dagstur i Marka anbefales. Oppi sekken putter du sitteunderlag, litt ekstra tøy, drikke, turkopp og en matpakke.

Mer informasjon https://www.dntoslo.no/aktiviteter/142861/908359/

Kontakt vårt Infosenter eller kom innom et av våre Tursenter dersom du har spørsmål om turen, kart eller om utstyr. Telefon 22 82 28 00, mandag til fredag mellom 08.30 - 15.30. E-post: info.oslo@dnt.no

Del

Eventinfo: Events
bottom of page