top of page

lør. 07. nov.

|

Skøyen kirke

Lørdags-lunsj for småbarnsforeldre

Arrangør: Skøyen kirke. Gratis. Meld dere på innen torsdag 5. november kl.15.00 hvis dere vil ha mat.

Lørdags-lunsj for småbarnsforeldre
Lørdags-lunsj for småbarnsforeldre

Tid og sted

07. nov. 2020, 09:00 – 12:00

Skøyen kirke, Skøyenveien 43, 0375 Oslo, Norge

Om

Sangstund, lek og en hyggelig formiddag for de som har vokst fra babysang.  

PROGRAM – Bli med når dere vil! 

09:00 - Kirkedøra åpner og dere er velkommen inn til en rolig start på dagen. Kanskje barna trenger litt tid til å bli trygg og kjent i det store rommet i kirken? Kaffen er klar! 09:30 - Knøttesang! En sangstund med dans, lek og såpeboblemaskin ♥ 

10:00 - Tegnesaker og duploklosser er fordelt i pakker, av smittevernhensyn, og nå får barna låne. Ta gjerne med egne leker hjemmefra også! Er det forresten noen som vil leke i sandkassen ute? Foreldrene kan slå av en prat med hverandre mens barna leker. Hvordan har det vært å starte i barnehage? Eller å fortsatt være hjemme? Holder barselgruppa fortsatt kontakt etter barnehagestart? 

11:00 - Mat! Kaffebønnens sandwicher til de voksne; yoghurt, frukt og polarbrød til barna. Kaffe i  bøttevis. NB: Meld deg på innen fristen for å få mat! Kontaktinfo under. Vi spanderer. En ekstra dåpsgave til barna, uansett døpt eller ikke. 

11:45 - Vi tenner lys i globen vår, og synger en sang om å sove godt.  

PÅMELDING  Skriv ned navn og telefonnummer på et registreringsskjema du får av oss når du kommer. Meld dere på innen torsdag 5. november kl 15 hvis dere vil ha mat.

Kontaktinfo: 

Asbjørn Håkonseth

ah543@kirken.no

tlf. 48865942 

SMITTEVERN

- Ikke kom hvis dere er syke. 

- Hold avstand til andre familier. Hjelp barna å holde avstand til andre barn. Munnbind på voksne når vi er inne og vi ikke vet om vi klarer å holde avstand. 

- Vær trygg på at vi er nøye med smittevern når vi serverer mat.

Del

Eventinfo: Events
bottom of page