top of page

tor. 18. feb.

|

Facebook Live

LIVE-åpning med fotograf Ric Francis // Damn. This Neighborhood is Changing

Arrangør: Oslo Museum - Interkulturel Museum. Gratis. Utstillingen stiller spørsmål ved hvordan beboerne kan påvirke byutviklingen i nabolaget sitt.

Registrering ikke nødvendig
Til forsiden
LIVE-åpning med fotograf Ric Francis // Damn. This Neighborhood is Changing
LIVE-åpning med fotograf Ric Francis // Damn. This Neighborhood is Changing

Tid og sted

18. feb. 2021, 18:00

Facebook Live

Om

Mer informasjon og Facebook arrangement her

Hva har Grønland, Tøyen og Harlem til felles? 

Ric Francis står bak fotografiene i utstillingen «This Neighborhood is Changing» på Interkulturelt Museum. 

Han har vokst opp i Harlem i New York, og tar med sine erfaringer fra et gentrifisert nabolag når han fotograferer bydeler på Oslos østkant.

Torsdag 18. februar kan du møte Ric i samtale med kurator Annelise Bothner-By. 

Hør Ric fortelle om hvordan oppveksten i Harlem har inspirert ham som fotograf og vekket interessen for hvordan et nabolag i endring påvirker lokalbefolkningen.

Samtalen streames live kl. 18 her på Facebook. «This Neighborhood is Changing» er basert på avisa «10 undersøkelser» av TrAP, som ble distribuert gjennom Klassekampen våren 2020. Utstillingen er ferdig, men på grunn av den pågående pandemien tar vi dere først med inn digitalt.

Utstillingen, som tar for seg gentrifiseringen på Grønland og Tøyen sett med lokalbefolkningens øyne, stiller spørsmål ved hvordan beboerne kan påvirke byutviklingen i nabolaget sitt. Du får du se fotografier av områdene i endring, tatt av Ric Francis, som har bakgrunn fra Harlem, et nabolag som ikke lenger finnes på grunn av gentrifisering. Nå bruker han sine egne erfaringer til å skildre utviklingen han opplever i Oslo.

Samtalen foregår på engelsk.

Del

Eventinfo: Events
bottom of page