top of page

lør. 29. mai

|

Casinetto Hagelag

Drop-in plantebyttemarked

Arrangert av ByKuben, Spirende Oslo, Casinetto Hagelag og Nabolagsfabrikken.

Registrering på stedet
-
Drop-in plantebyttemarked
Drop-in plantebyttemarked

Tid og sted

29. mai 2021, 12:00 – 16:00

Casinetto Hagelag, Gustav Vigelands vei, Oslo, Norge

Om

Er du i gang med å så, eller er du glad i å ta stiklinger eller avleggere fra egne planter, kan du allerede nå starte å forberede deg til å på å bli med på vårt drop-in plantebyttemarked 29.–30. mai.

Arrangementet er et samarbeid mellom Casinetto Hagelag, Nabolagsfabrikken, Bykuben Spirende Oslo; og er en av flere drop-in stasjoner. Se alle stasjoner her: https://www.facebook.com/events/216558056593804

Byttestasjonen vil fungere slik at du ved ankomst leverer inn et visst antall planter, og tar med deg det samme antallet når du går.

Planter du kan bytte i denne stasjonen: 

- Alle grønnsaker og blomster som kan plantes utendørs. 

- Vi starter med tomat, chili og andre grønnsakplanter du kan bytte med!

Det er ikke lagt opp til å oppholde seg på stedet over lengre tid, men du kan stikke innom for å gjøre et hyggelig bytte og eventuelt reise videre til et annet byttestasjon om du ønsker flere valgmuligheter. 

Plantene som skal byttes, må være plantet i jord og merket tydelig med navn på hva det er. Ønsker du å bytte stiklinger, må disse være ferdig rotet og plantet i jord på forhånd. Emballasje som rømme- eller yoghurtbeger egner seg godt som potter.

For at dette skal være noe alle kan ha glede av, ber vi om at det kun byttes inn sunne og friske planter og stiklinger som er robuste nok til å overleve reisen fra en eier til den neste.

Husk å bruke munnbind, hold avstand til andre og desinfiser hender ved ankomst og avreise! 

Alle som deltar, må registrere seg via QR-kode på stedet i tilfelle det skulle bli nødvendig med smittesporing i etterkant.

Del

Eventinfo: Events
bottom of page