top of page

tor. 18. feb.

|

Buer Gallery

Åpning av Sebastian Helling, Too Early, You Know?

Arrangør: Buer Gallery. Gratis. Velkommen til Sebastian Hellings første separatutstilling i Buer Gallery.

Registreringen ikke nødvendig
Til forsiden
Åpning av Sebastian Helling, Too Early, You Know?
Åpning av Sebastian Helling, Too Early, You Know?

Tid og sted

18. feb. 2021, 14:00 – 20:00

Buer Gallery, Hoffsveien 40B, inngang A, 0275 Oslo, Norge

Om

Det er en stor glede å få ønske velkommen til Sebastian Hellings første separatutstilling i Buer Gallery.

Too Early, You Know? / Sebastian Helling

Velkommen til utstillingsåpning 18.02 fra kl 14.00 - 20.00.

Utstillingsperiode: 18.02 - 21.03

Too Early, You Know?

Det ligger i tittelen at det dreier seg om teft for god timing. Og de som kjenner arbeidet til Sebastian Helling fra før vet allerede hvor avgjørende det er, og hvor sentralt det står i produksjonen. Det handler om en opparbeidet sensibilitet, utviklingen av en evne, til å se det nøyaktige øyeblikket mellom før og etter, under arbeidet med et maleri, hvor det lønner seg å stoppe. Nødvendig innenfor et kunstnerskap hvor et maleri aldri er "ferdig", og det organiske aspektet kommer i første rekke. 

Et spill mellom oljemaling og spraybokser, hvor avstanden mellom fortid og fremtid blir alt mindre. I disse nyere arbeidene er fargeskalaen redusert til sort og hvitt, hvor det – det gjør det bestandig – ligger mange strøk bak, og hvor det opprinnelige ikke lenger blir sett men heller fornemmet. Også dette er et utslag av Hellings timing; Skandinavia i vinterhalvåret har egentlig ikke stort flere farger å by på. 

Den vedvarende insisteringen på å gjøre kunstnerens initialer – S.H. – til hovedsak, og ikke sjelden det eneste i et bilde man kan orientere seg etter, er i likhet med målene til den egne kroppen som en passende størrelse for et maleri, faktorer som understreker maleriets fysiske tilstedeværelse innenfor et rom. - Tommy Olsson

Buer Gallery  //  Facebook arrangement

Del

Eventinfo: Events
bottom of page